/DVS en K&G op Jubileumeditie Taptoe Delft

DVS en K&G op Jubileumeditie Taptoe Delft

Toporkesten Door Vriendschap Sterk uit Katwijk en Kunst en Genoegen uit Leiden doen op 9 en 10 september 2016 mee aan de tiende editie van Taptoe Delft. Beide korpsen zijn de eerste namen voor de jubileumeditie, die net als de vorige editie uit drie voorstellingen bestaat. In 2012 verzorgden DVS en K&G gezamenlijk de opening van de taptoe op de Delftse Markt.

Het Leidse K&G is al jaren toonaangevend op het gebied van mars en show. Sinds 1997 is het orkest bijna onafgebroken wereldkampioen. In 2013 won het korps in Kerkrade de marswedstrijden tijdens het Wereld Muziek Concours. DVS Katwijk behoort tot de absolute top van de amateurmuziekwereld. Befaamd om zijn eigen sound is DVS in de loop der jaren gegroeid tot het muzikale visitekaartje van Katwijk.

Net als in 2014 is er, aansluitend op de streetparade, op zaterdag een matineevoorstelling. Toegangskaarten voor deze middagvoorstelling zijn extra voordelig en bijzonder geschikt voor grotere groepen of gezinnen.

Streetparade

Net als voorgaande edities wordt op de zaterdagmiddag een streetparade georganiseerd in het centrum van Delft. Naast de deelnemende orkesten van de taptoevoorstellingen zullen ook andere orkesten uit verschillende delen van Nederland deelnemen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Taptoe Delft start op 1 maart via www.taptoedelft.nl. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Taptoe Delft. Schrijf je dan op de site in voor de nieuwsbrief.

2015-12-05T15:52:46+00:00

Laat een reactie achter


2 + 2 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.