De Stichting Taptoe Delft en al haar vrijwilligers wenst u de allerbeste wensen voor 2018.

Voorbereidingen van start
Het is weer een Taptoe jaar en dat betekent dat alle voorbereidingen in volle gang zijn voor het organiseren van de Taptoe. De werkgroepen zijn inmiddels druk bezig met het samenstellen van het programma, maar ook de zaken als licht en geluid en tribunes worden al voorbereid. Uiteraard zult u ook het een en ander vanuit de diverse media horen naar mate het seizoen zal vorderen. Het bestuur richt zich op dit moment op de financiële zaken en is druk bezig fondsen en ondernemers te benaderen voor het ondersteunen van ons evenement.
Niet alleen wordt er weer hard gewerkt aan de voorbereidingen van 3 voorstellingen in de huiskamer van Delft op 7 en 8 september aanstaande, ook de werkgroep die verantwoordelijk is voor de Streetparade is inmiddels aan de slag om weer en mooi deelnemersveld voor u samen te stellen die door de historische binnenstad van Delft zich aan u tentoon zal stellen.

Tijdspad
Binnenkort hopen wij u meer kenbaar te kunnen maken over de samenstelling van ons programma. Wij hopen u daarmee enthousiast te maken, zodat u in maart geprikkeld bent om via de voorverkoop alvast een kaartje te bemachtigen voor HET culturele evenement van 2018.
Uiteraard zijn er ook weer dit jaar diverse arrangementen te boeken via onze ticketservice.

Wij hopen u te mogen begroeten op ons evenement in september!

Bestuur en vrijwilligers Stichting Taptoe Delft