De ‘Gabbers’ bijten het spits af

DELFT – De Drumgabbers staan altijd garant voor een stevige muzikale noot en zijn door de veelzijdigheid in hun repertoire, aangevuld met veel spontane humor en interactie, dé sfeermakers in het voorprogramma van Taptoe Delft.

Het oorspronkelijke doel destijds was om te spelen op feesten en partijen en nu, 39 jaar later, zijn de oranje mannen uit Delft een graag geziene gast op o.a. diverse gerenommeerde kapellenfestivals. Niet alleen in Delft, maar ook ver buiten de stadsgrenzen.

In 2017 wonnen de Drumgabbers goud tijdens het blaaskapellenfestival Bokk’n en Bloaz’n in Losser en begin dit jaar bij het BoesCabaal Carnavals Festival in Oldenzaal.

Taptoe Delft klinkt nog één keer als Kabbelgat met deze sfeermakers uit Delft.

Zorg dat u op tijd bent aangeschoven op de Delftse Markt, want De Drumgabbers gaan u gegarandeerd in de juiste stemming brengen voor al het moois dat Taptoe Delft verder nog te bieden heeft.

Taptoe Delft vindt vrijdag 7 en zaterdag 8 september plaats op de Markt in Delft. Er zijn in totaal drie voorstellingen. Kaarten zijn vanaf nu te koop via de website www.taptoedelft.nl