De Rijnmondband brengt de ballen weer aan het rollen.

DELFT – Met hun show ‘ La Balle Rouge’ wist de Rijnmondband hoge ogen te gooien op het Wereld Muziek Concours te Kerkrade. De organisatie van Taptoe Delft kan bekend maken dat de Schiedammers opnieuw hun opwachting zullen maken tijdens de 11e editie van Taptoe Delft. 

De Engelse stijl en strakke exercitie maken de Rijnmondband, samen met haar uniform, tot een unieke verschijning. Maar ook het gemak waarmee zij kunnen omschakelen naar o.a. een bigbandachtige sound maakt dat de Rijnmondband een vernieuwende factor is binnen de muziekwereld.

Dat de Rijnmondband constant op zoek is naar muzikale en showtechnische grenzen blijkt wel uit de diversiteit en creativiteit in hun shows. Het gebruik van rekwisieten is hierbij dan ook een belangrijk aspect geworden. In hun nieuwe show vormen dan ook vier grote rode ballen het decor van een schitterend schouwspel, waarbij het publiek van begin tot eind geëntertaind zal worden!

Muziek van hoog niveau, ingewikkelde choreografie en verrassende showelementen, dat zijn een aantal kernwoorden van wat u van de Rijnmondband kunt verwachten.

De organisatie van Taptoe Delft is zeer onder de indruk van de groei die de band in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en de vele successen die zij hierdoor heeft gehad. Het kon dus niet uitblijven dat de Rijnmondband opnieuw van de partij is tijdens hét muzikale weekend in september.

Taptoe Delft vindt vrijdag 7 en zaterdag 8 september plaats op de Markt in Delft. Er zijn in totaal drie voorstellingen. Bestel nu uw kaart(en) via www.taptoedelft.nl of telefonisch via 0900-9203.