DELFT – Dat Taptoe Delft bekent staat om haar attractief en afwisselend programma is inmiddels een feit. Ook tijdens de tiende editie op 9 en 10 september heeft de organisatie wederom een orkest gecontracteerd met internationale naam en faam. Oost ontmoet west is het sleutelwoord voor de 194 Pontoon Bridge Regiment Military Band om een gastoptreden te verzorgen op het mooiste muziektheater in Delft.

Veertig professionele musici verzorgen ieder optreden een wervelde show en brengen daarbij een veelzijdig repertoire aan traditionele en hedendaagse muziek en vooral veel entertainment. Het orkest is een graag geziene gast bij veel officiële gelegenheden en vele andere evenementen. Zo waren zij o.a. te gast bij de inauguratie van rijkswegen in Oekraïne, de viering van de 20ste verjaardag van de onafhankelijkheid van Oekraïne en de 135e verjaardag van de Railway Troepen van Wit-Rusland.

Ook internationaal heeft het orkest inmiddels haar sporen verdiend. Zo verzorgden zij o.a. in 2013 maar liefst 17 voorstellingen in 12 verschillende steden tijdens de International Musikparade Militär & Blasmusik in Duitsland en waren zij vorig jaar nog te gast bij onze collega’s van de Internationale Taptoe België.

Stichting Taptoe Delft is dan ook opgetogen dat het Oekraïense Ministerie van Infrastructuur haar goedkeuring heeft verleend om in het taptoe weekend de 194 Pontoon Bridge Regiment Military Band als gast in Delft te kunnen verwelkomen.

Met de 194 Pontoon Bridge Regiment Military Band is de volledige line-up van Taptoe Delft bekend. Kijk voor de gehele programmering en beschikbaarheid van kaarten op www.taptoedelft.nl.