DELFT – De organisatie van Taptoe Delft heeft bekend gemaakt dat de ‘Brabantse leeuwen’ in september naar Delft zullen afreizen. In navolging op hun bijzondere show Masquerade, waarmee Show & Marchingband Exempel uit Empel tijdens Taptoe Delft 2016 het publiek aangenaam verraste, komen De Lions of Victory – zoals zij in de volksmond ook wel genoemd worden – wederom naar Delft met hun gloednieuwe show CAN YOU FEEL IT?

Na een succesvol gouden WMC (Wereld Muziek Concours) is Exempel direct aan de slag gegaan met hun nieuwe show voor 2018 dat vooral een basis heeft van herkenbare muziek , emotie en strakke show figuren.

The Band behoort tot de top 10 van Nederlandse Show & Marchingbands en bestaat momenteel uit 55 enthousiaste muzikanten. Dat kwaliteit, continuïteit en vernieuwing hoog in het vaandel staat bewijst Exempel keer op keer. Vijf maal deed zij mee aan het WMC en alle keren werden zij beloond met gouden medailles op zowel de mars als show onderdelen.

De organisatie van Taptoe Delft is dan ook blij dat Show & Marchingband Exempel de uitnodiging heeft geaccepteerd en kijkt dan ook uit naar weer een bijzonder optreden.

Taptoe Delft vindt vrijdag 7 en zaterdag 8 september plaats op de Markt in Delft. Er zijn in totaal drie voorstellingen. Kaarten zijn vanaf 1 maart te koop via de website www.taptoedelft.nl