DELFT – Drum- en Showfanfare Advendo uit Sneek is opnieuw van de partij tijdens hét muzikale weekend in september. Hun deelname aan Taptoe Delft zorgt altijd voor een prachtig spektakel en daarom is de organisatie verheugd dat deze publieklieveling wederom over het showveld zal paraderen.

Advendo staat mede bekend om het spel dat ze spelen met hun zwart-witte uniform en is altijd vooruitstrevend en vernieuwend in haar shows door verrassende elementen en figuraties. Het uitgangspunt blijft daarbij altijd dat nooit tweemaal hetzelfde wordt uitgevoerd en de beleving van het publiek van verbijstering moet overgaan naar bewondering.

De reputatie van Advendo heeft ook geleid tot enkele unieke optredens. In mei 2017 traden zij op in de grootste tranceshow van Armin van Buuren en onlangs nog tijdens de opening van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018.

Altijd in voor iets nieuws, uitdagingen, herkenbare muziek, dat is Advendo Sneek. Een enthousiaste groep muzikanten die het publiek wil entertainen en vermaken. Benieuwd wat Advendo voor Taptoe Delft in petto heeft?

Taptoe Delft vindt vrijdag 7 en zaterdag 8 september plaats op de Markt in Delft. Er zijn in totaal drie voorstellingen. Kaarten zijn vanaf 1 maart te koop via de website www.taptoedelft.nl