/Taptoe schenkt gratis te bezoeken streetparade aan Delftenaren

Taptoe schenkt gratis te bezoeken streetparade aan Delftenaren

DELFT, 4 september – Met nog maar één week te gaan, worden in de voorbereiding op Taptoe Delft de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Het wordt een spectaculair weekend dat naast drie shows ook een streetparade door het centrum van Delft bevat. Deze zal op zaterdagmiddag, tussen 12.00 – 14.00 uur voorafgaand aan de middagshow op zaterdag, plaatsvinden. De parade is gratis te bezoeken en is het geschenk van Stichting Taptoe Delft aan de bewoners van Delft en omstreken.
Naast de zes korpsen die ook tijdens de drie taptoeshows zullen optreden, zal een negental andere korpsen uit heel Nederland een bijdrage leveren aan de streetparade. Vanaf 12:00 zullen de vijftien deelnemende korpsen vertrekken vanaf de Oranje Plantage in een route door het historische centrum van Delft. De route zal verder lopen over de Koepoortbrug richting de noordzijde van de Nieuwe Langendijk. Na een route dwars door alle winkelgebieden zal het eindpunt van de route het Armamentarium aan de Korte Geer zijn.
Alsof het allemaal nog niet genoeg is: van 14:00 tot 15:30 uur zal op het doelenplein ook een muzikaal optreden plaatsvinden van de Big Band Plus die optreedt onder de vlag van Door Vriendschap Sterk (DVS) uit Katwijk. Deze show is een ware toevoeging aan deze middag. Het optreden wordt mede mogelijk gemaakt door Restaurant LEF.
In de afgelopen jaren trok de parade veel belangstelling. Het is daarom een aanrader op tijd uw plekje op te komen zoeken langs de route van de streetparade. Dan bent u verzekerd van een goede plek langs de kant om dit schouwspel te komen bewonderen.
Bent u benieuwd naar meer informatie, zoals de deelnemende korpsen en het programma, zie dan www.taptoedelft.nl voor een goed overzicht. Wilt u zeker zijn van een (overdekte) plaats op de tribune om Taptoe Delft bij te wonen? Bestel dan snel uw kaart(en) via www.taptoedelft.nl of telefonisch via 0900-9203.

2016-09-04T14:49:34+00:00

Eén reactie

 1. als. marcus 10 september 2016 om 12:54 - Antwoorden

  Dag lieve organisatie wat was de streetparade vanmiddag weer prachtig om te zien dit is een mooie voorproef voor vanavond.
  Jammer dat er niet door alle winkeliers zo wordt gedacht.
  Zo stonden wij in de choorstraat bij de papillon om ff over 11 uur om maar een goed plekje te hebben.
  En om half 12 kwamen de eigenaren van de papillon naar buiten om ons weg te sturen want we stonden daar al een half uur de klanten konden de winkel niet in of uit wat helemaal niet waar was want zelfs de scootmobiel stond op de rand van de stoep zal ik maar zeggen dus alle ruimte
  We werden na enige sommatie en dreigen met bellen van politie nog net niet uitgemaakt voor asociaal jammer dat niet iedereen ergens anders aan denkt dan aan geld en ikke ikke wij en met ons nog vele anderen wel ga zo nog tot in lengte van jaren door wij zijn altijd van de party

Laat een reactie achter


2 + 7 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.